AUTOKINO în Augsburg. Vino la CINEMA cu maşina ta!

Fanii filmului, iubitorii de maşini şi toţi nostalgicii sunt invitaţi să se bucure de cele mai bune filme într-o atmosferă de neuitat.

Distanţa socială impusă ne obligă să ne reinventăm. Astfel, proiectul AUTOKINO, deşi nou, catapultează vizitatorii în trecut, într-o lume în care filmele puteau fi încă admirate pe marele ecran al cinematografului drive-in.

“Este o renaştere, ca o înviere într-un timp ciudat. Nici o izolaţie nu este la fel de sigură şi la fel de mobilă ca maşina fiecăruia dintre noi. Avem propriul nostru difuzor, reglabil individual, potrivit pentru toată lumea şi în special pentru familii: „sigur şi igienic”, spune Matthias Penzel, organizator.

INFORMAŢII UTILE

Pentru ca distracţia să nu fie umbrită de evenimente neplăcute, toţi participanţii trebuie să se informeze înainte despre felul în care pot participa la vizionarea unui film.

Iată câteva cerinţe şi reguli de bază!

  1. Vizionaţi doar din maşină:

Maxim 2 persoane în maşină – copiii proprii pot fi în vehicul în plus faţă de maximum doi adulţi.

  1. Există doar bilete online / Print @ Home. Biletele sunt scanate pe site prin fereastra închisă a maşinii. Plata este fără numerar (card EC, card Visa, Mastercard, VPAY, Maestro).
  2. Mâncarea şi băuturile pot fi precomandate online. Livrarea produselor se face fără contact.

Taxe de intrare la cinema

22,00 euro pe maşină (2 adulţi sau 1 adult plus 1 copil)

Copiii proprii pot fi în vehicul, în plus faţă de maximum doi adulţi. Trebuie respectate reglementările privind protecţia tineretului şi FSK. Este important să vă asiguraţi că aveţi un document foto (carte de identitate, pasaport) pentru toţi ocupanţii din maşini, deoarece pot exista controale oficiale. Copiii din spate vizionează gratuit!

Biletele se vând doar online.

PROGRAM

Puteţi găsi întotdeauna programul actualizat pe această pagină. Salvaţi linkul www.autokino.bayern şi împărtăşiţi-l cu plăcere.

GUSTĂRI

Este disponibil un Meniu Gustare Auto pentru adulţi şi copii. În general, este permis să aduceţi singuri alimente şi băuturi, dar un cinematograf mobil este scump, aşa că organizatorii ar fi fericiţi să manifestaţi solidaritate şi să cumpăraţi gustări împreună cu biletele.

Tehnologie şi sunet

Se utilizează tehnologie digitală de ultimă generaţie pentru a proiecta filmele pe două ecrane mari. Maşina fiecăruia devine un sistem surround şi sunetul se distribuie prin intermediul radioului auto. Recepţia VHF / FM trebuie să fie disponibilă sau reglabilă în maşină.

Consultaţi programul AUTOKINO Augsburg AICI: https://autokino-augsburg.ticket.io/aktr64/

Sursa foto: https://www.autokino.bayern/

Vizionare plăcută şi o vară 2020 de poveste!